Sari la conținut

Vicepreședintele CJ Brasov, Todorică Constantin Șerban, la Mix Actual

vicepresedintele-cj-brasov-todorica-constantin-serban-la-mix-actual

Primarul de astăzi îi spune tot “domn primar”, pentru că 20 de ani, Todorică Șerban a fost primarul Prejmerului.

Tânărul primar de astăzi, Mihai Apafi, de 27 de ani, a crescut cu Todorică Șerban și i-a fost administrator public. Mâna dreaptă, carevasăzică.

Anul trecut, deși apele care i-au învolburat sufletul și i-au încercat greu familia s-au limpezit, primarul Șerban a socotit că a venit vremea să schimbe locul și norocul și a plecat... la județ.

Au fost ani cumpliți - 8 ani de șicane în justiție și chiar o sentință nedreaptă care “s-a topit” la apel, când procesul s-a mutat de la Brașov - dar credința nu l-a părăsit nicio clipă. Nu, nu-i urăște pe cei care i-au făcut rău, așa că nu are nici ce ierta. Dar îi este greu să vorbească despre asta fără emoție. S-a visat militar - și are și azi un fior când vede uniforma militară - dar Dumnezeu a avut alte planuri cu el și l-a făcut constructor. Așa că, de când se știe, a construit.

Oameni, clădiri și drumuri. E mândru de Prejmerul de astăzi - uneori mai uită că nu mai e primar și -i vine a pune mâna pe telefon! - dar duce la județ tot ce a învățat. La dreapta mai tânărului Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, actualul vice a preluat zona socială, infrastructura spitalicească, mobilitatea și drumurile județene, iar partea de mediu - unde Brașovul are provocări majore de trecut - o împarte cu celălalt vice de la Consiliul Județean, Szenner Zoltan.


Nu crede în șefi și nu a crezut niciodată. Dar crede în lideri. Iar un lider adevărat creează ... alți lideri. Un crez care i-a fost până acum salvator și... câștigător!


Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră