Sari la conținut
-cfr-calatori-ofera-reduceri-pentru-seniori

Pentru călătoria cu trenul în Europa a seniorilor (vârsta peste 60 de ani), CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu reduceri de 10% pentru ambele variante comercializate: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Oferta este valabilă atât la clasa I cât și la clasa a II-a. Interrail Pass pentru seniori reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Vizitează destinaţii de top și bucură-te de călătorii sigure.


Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult).


Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.


Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători - staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search.

Comentarii

Ultimă oră