Sari la conținut

O nouă expoziție s-a deschis astăzi, la Muzeul de Arta Brașov

Reprezentanţii Muzeului de Artă Braşov vă invită vineri, 22 octombrie, la deschiderea expoziţiei „100 de artiști în 100 de ani de artă românească 1900-2000” din colecția avocat George Șerban, care va avea loc la sediul muzeului din B-dul. Eroilor 21. Publicul este așteptat să viziteze expoziția în intervalul orar 14.00-17.00.


Expoziţia, curatoriată de dr. Alexandru Constantin Chituţă şi dr. Radu Popica, face parte din cea de-a doua ediţie a „BIENALEI ALBASTRE – Bienala Internaţională de Arte Vizuale – Braşov 2021 – Essentia”.


Publicul muzeului are prilejul să cunoască evoluția graficii românești pe parcursul secolului XX, prin intermediul unei valoroase colecții private.

Aceasta aduce împreună curente artistice diverse, de la academism la simbolism, art nouveau, modernism, îmbinând o pleiadă de curente avangardiste. Cu ocazia acestei expoziții, Muzeul de Artă Brașov prezintă vizitatorilor și o selecție din propria colecție de grafică. Intrarea este permisă pe baza Certificatului Verde COVID, respectând toate reglementările legale în vigoare. Intrarea este gratuită în ziua vernisajului.

Comentarii

Ultimă oră