Sari la conținut

15 mai este ultima zi în care se pot depune cereri pentru subvenţii APIA

15-mai-este-ultima-zi-in-care-se-pot-depune-cereri-pentru-subventii-apia

Direcția pentru Agricultură Județeană Brașov împreună cu Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură Brașov atrag atenția tututor fermierilor din județul Brașov, persoane fizice și persoane juridice, potențiali beneficiari ai sprijinului financiar obținut prin cererea unică de plată, că termenul-limită de depunere a cererilor la APIA este de 15 mai 2017, dată stabilită prin Ordinul MADR nr. 44 din 2017, publicat în data de 28.02.2017, cu aplicare începând cu anul de cerere 2017.

„Menționăm că după data de 15 mai nu se va mai accepta depunerea cererilor de plată, iar cei care nu se încadrează în acest interval de timp nu vor mai beneficia de sumele acordate de Uniunea Europeană și bugetul național, prin APIA", a explicat dr. ing. Georgeta Ujupan, director executiv al Direcţiei pentru Agricultură.

Conform actului normativ menționat, nu mai există perioada de 25 de zile calendaristice de depunere a cererilor de plată unice cu întârziere și cu sancțiuni de reducere cu 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Comentarii

Ultimă oră