Sari la conținut

2 medalii pentru Corona, la o Cupă a României de succes, organizată la Brașov

2-medalii-pentru-corona-la-o-cupa-a-romaniei-de-succes-organizata-la-brasov

Corona Brașov își îmbogățește palmaresul secției de natație cu încă două medalii obținute la Cupa României pentru cadeți.


Rareș Moian-Dușa, tânăra speranță a Coronei, a câștigat două medalii la recent încheiata ediție a Cupei României pentru cadeți, organizată la Brașov!

l Locul 3 la 200m craul

l Locul 2 la 100m fluture


Darius Ciocan a ocupat un meritoriu loc 4 în proba de 200m spate, Alexandru Jeler a ocupat locul 11 la 100m spate și în proba de 200m bras, iar Tudor Bartiș a sosit pe poziția 14 în proba de 100m fluture. Restul sportivilor au reușit să își îmbunătățească timpii personali în probele la care au concurat.


Reamintim că Rareș Moian-Dușa este vicecampion în proba de 100m fluture, titlu câștigat în această vară la Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani.


Cupa României pentru cadeți la înot s-a desfășurat între 16 și 18 decembrie în Bazinul Olimpic Brașov și a reunit peste 400 de sportivi de la 68 de cluburi din întreaga țară.


La ultimul concurs important de natație al anului au participa sportivi cadeți legitimați la cluburi de înot sau cu secții de înot: masculin 12, 13 şi 14 ani, respectiv feminin 12 si 13 ani.


Organizarea competiției a fost apreciată ca fiind excelentă de toți participanții și a fost asigurată de Corona Brașov, co-organizator al Cupei României și de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, principalul organizator. Primăria Brașov a fost partenerul acestei valoroase competiții de natație.


"Suntem mândri că am reușit să organizăm, cu succes, un eveniment de proporții, la care au participat sportivi de la 68 de cluburi din întreaga Românie. Ne bucurăm, totodată, și de reușitele sportivilor noștri și de medaliile aduse de Rareș Moian-Dușa. Îi felicităm pe toți participanții și le dorim ca pasiunea, dublată de muncă asiduă, să îi ducă cât mai departe!” a declarat Alina Hristov, coordonatorul secției de natație.


Din partea Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov au participat: Rareș Moian - Dușa, Andrei Simionescu, Alexandru Jeler, Tudor Bartis, Julia Ostafe, Raluca Valciu, Darius Ciocan, Mara Petre, Xenia Ravar și Alexandra Chirica. Antrenorii sportivilor sunt Remus Dragomir, Gabriela Micle și Alina Hristov.

Comentarii

Ultimă oră