Sari la conținut
2-pentru-filarmonica-brasov

Sprijiniţi cultura braşoveană fără a scoate nici măcar un leu din buzunar. Cei interesaţi pot alege să direcţioneze 2 la sută din impozit pentru achiziţionarea unui pian performant marca Steinway & Sons destinat Filarmonicii Braşov. Reprezentanţii Filarmonicii spun că instrumentul pe care se cântă acum este vechi şi necesită reparaţii costisitoare. Pentru un nou pian performant, este nevoie de 120.000 de euro. Campania este iniţiată de Fundaţia Kronospan, care va mai organiza pentru acest scop şi alte evenimente pe tot parcursul anului.

Cei interesaţi pot alege să sprijine această campanie completând Formularul 230 sau Formularul 200 prin care pot direcţiona 2 la sută din impozitul pe venit Fundaţiei Kronospan.Formularul pentru cei 2 la sută trebuie completat şi depus la Administraţia Financiară până pe 25 mai. Detalii suplimentare şi formularul 2% (declaraţia 230) pe www.kronospanfoundation.ro

De asemenea, formularul 2% (declaraţia 230) se poate procura şi de la sediul Filarmonicii Braşov – agenţia de bilete (Str. Apollonia Hirscher Nr. 10) sau în fiecare joi de la sala de concert începând cu ora 18.00.

Pe lângă campania 2 la sută, Fundaţia Kronospan va mai organiza, pe parcursul acestui an şi alte evenimente pentru a strânge suma necesară.

Comentarii

Ultimă oră