Sari la conținut
20-de-posturi-disponibile-in-politia-brasov

Poliţia Locală Braşov continuă să caute specialişti în inspecţia în construcţii.

Este a treia încercare de completare a colectivului de la Serviciul Inspecţie Control şi Disciplina în Construcţii, cu cele două locuri vacante încă de la începutul acestui an, prin organizarea unui concurs ce se va desfăşura în 18 decembrie.

Cele două joburi de la SIC fac parte din pachetul de 20 de funcţii publice vacante puse la bătaie de Poliţia Locală Braşov, în ultima sesiune de angajări pe acest an.

Celelalte 18 posturi scoase la concurs pe 18 decembrie sunt în cadrul Serviciului Dispecerat, Informatic, Organizare Misiuni, dar şi la cele şase birouri de ordine publică şi rutieră ce vor funcţiona în cartierele municipiului.

De asemenea, sunt căutaţi candidaţi care vor să devină parte din echipa de poliţişti montani, o nouă structură ce va veghea la asigurarea ordinii şi liniștii publice, în special în staţiunea Poiana Braşov.

Pentru toate cele 20 de joburi înscrierile se fac până în 4 decembrie.

Printre condiţiile cerute la depunerea dosarului de concurs se număra şi cele legate de studii (liceale sau universitare) în funcţie de postul pentru care aplică viitorul posibil poliţist local.

Toate amănuntele cu privire la bibliografie, sesiunea sportivă (care este şi eliminatorie), şi alte detalii cu privire concursul organizat pentru ocuparea joburilor se pot obţine la telefon la numărul 0368/45.70.10 prin Biroul Resurse Umane, dar şi de pe site-ul politialocalabrasov.ro.

Comentarii

Ultimă oră