Sari la conținut

2.000 de euro, cel mai scump Revelion în Poiana Braşov

2000-de-euro-cel-mai-scump-revelion-in-poiana-brasov

A devenit deja obişnuinţă că Poiana Braşov să fie plină până la refuz de Revelion. Nici anul acesta turiştii nu s-au dezis şi au ales să petreacă la trecerea dintre ani într-una dintre cele mai scumpe staţiuni ale României. Hotelierii spun că gradul de ocupare pentru Revelion este de 100%, iar ofertele pentru patru nopţi pornesc de la 2.000 de lei de persoană şi ajung chiar şi până la 2.000 de euro. În total, aproximativ 5.000 de turişti au ales Poiana Braşov în ultimele zile din an, în ciuda temperaturilor ridicate din ultima vreme şi a lipsei zăpezii.

Însă, cele mai multe rezervări la hotelurile şi pensiunile din Poiana Braşov s-au făcut încă de acum 3-4 luni. Preţurile sunt chiar şi de trei ori mai mari faţă de perioada Crăciunului.

„Pachetele de Revelion pornesc de la 2.400 de lei pentru cinci nopţi de cazare, cu demi-pensiune, toate serviciile aferente hotelului, bowling, ping-pong, inclusiv masa festivă de Revelion şi ajung până la 2.800 de lei”, a declarat Gabriel Roşca, directorul unui hotel.

Potrivit acestuia, cele mai căutate au fost pachetele de patru şi şase nopţi.

„Cele patru nopţi încep de la 849 euro, cu un maxim de 1.269 de euro. Pe şase nopţi pachetele pornesc de la 1.049 de euro şi ajung până la 1.509 euro. Aceste preţuri includ cina şi micul-dejun, dar şi acces la spa, piscine, saune şi jacuzzi exterior”, a completat Alin Aelenei, directorul adjunct al unui hotel din Poiana Braşov.

Un apartament într-un hotel de 4 stele din Poiană poate fi rezervat cu preţuri cuprinse între 700 şi 1.000 de euro, indiferent de numărul de persoane. Potrivit hotelierilor, faţă de anul trecut, în 2015, revelioanele de lux din ţară s-au scumpit cu 5%.

Comentarii

Ultimă oră