Sari la conținut

22 de angajaţi, izolaţi cu 101 de bătrâni în azilul din Noua

22-de-angajati-izolati-cu-101-de-batrani-in-azilul-din-noua

Acelaşi regim militar de lucru şi la centrul de persoane fără adăpost: 3 angajaţi vor lucra schimb continuu 14 zile, cu 79 de beneficiari în grijă!

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Braşov a anunţat modul în care va pune în aplicare prevederile Ordonanţei militare nr. 8/09.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul centrelor de servicii sociale din subordinea instituţiei, respectiv Căminul pentru Persoane Vârstnice şi Centrul pentru persoane fără adăpost.


    Astfel, pentru angajaţii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrelor rezidenţiale pentru persoane vârstnice, se instituie pe perioada stării de urgenţă măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Gladiolelor nr. 4.


    Pentru angajaţii care îşi desfăşoară activitatea la centrele rezidenţiale pentru persoane fără adăpost pe perioada stării de urgenţă, se instituie, măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Zizinului, nr. 138 C.


   Perioada de izolare la locul de muncă de 14 zile, este urmată ciclic de o perioadă de izolare preventivă la domiciliu, pe o perioadă egală cu cea de izolare preventivă la locul de muncă.


      „Pe perioada izolării la locul de muncă s-a avut în vedere programarea angajaţilor astfel încât să se poată asigura derularea tuturor activităţilor specifice centrelor menţionate mai sus, atât din punct de vedere al personalului de specialitate, cât şi din punct de vedere al personalului administrativ”, a anunţat directorul DAS Braşov, Mariana Topoliceanu.


    Conform informaţiilor DAS Braşov, la Căminul pentru Persoane Vârstnice sunt 101 beneficiari şi 22 de angajaţi pe tură, iar la Centrul pentru persoane fără adăpost sunt 79 beneficiari în ambele locaţii şi 3 angajaţi pe tură.

Comentarii

Ultimă oră