Sari la conținut

33.000 de persoane au anulat programarea la vaccinare cu AstraZeneca, în ultimele 24 de ore

33000-de-persoane-au-anulat-programarea-la-vaccinare-cu-astrazeneca-in-ultimele-24-de-ore

33.000 de persoane au anulat programarea la vaccinare cu AstraZeneca, în ultimele 24 de ore. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat în cadrul conferinței de presă, care a fost reacția românilor la decizia mai multor state europene de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca.


Există, la acest moment, un anumit grad de neîncredere și de îngrijorare, e un lucru firesc. Din datele care reies din platformă, sunt însă mai multe persoane care se programează decât cele care au anulat”, a declarat Valeriu Gheorghiță. Coordonatorul campaniei de vaccinare a precizat că 33.000 de persoane au anulat programarea la vaccinare cu AstraZeneca, în ultimele 24 de ore, dar că mult mai multe s-au înscris pe platformă pentru imunizarea cu același set.


Luni, 15 martie, Germania și Franța s-a alăturat statelor europene care au decis suspendarea totală sau parțială cu serul AstraZeneca. România a decis să suspende doar un lot de vaccin AstraZeneca și să continue imunizarea cu restul loturilor.

Comentarii

Ultimă oră