Sari la conținut

Stagiunea estivală de la Biserica Neagră propune publicului braşovean şi turiştilor un număr de 36 de concerte care vor avea loc în perioada 5 iunie - 25 septembrie. Programul concertelor păstrează formatul ultimilor ani:

  • -în fiecare marţi, de la ora 18:00, pentru lunile iunie şi septembrie.
  • -în fiecare marţi, joi şi sâmbătă, de la aceeaşi oră, pentru lunile iulie şi august.

Concertele durează, în medie, 30 de minute, iar biletul de intrare  este de 8 lei, cei interesaţi având la dispoziţie un abonament cu 5  bilete, la preţul de 30 lei. Concertele se desfăşoară pe timpul noului  program de vizitare al Bisericii Negre.

„În luna august va avea loc un concert aniversar extraordinar care va  fi transmis în direct în Piaţa Sfatului, prin care dorim să marcăm  împliniriea a 60 de ani de la debutul concertelor estivale de orgă la  Biserica Neagră”, a declarat organistul Steffen Schlandt.

Pe timpul verii Biserica Neagră va fi deschisă până la ora 19,  concertele de orgă fiind integrate în program. Lunea este închis. Astfel, pentru anul în  curs programul de vizitare este următorul:

  • -lunile mai - octombrie (program de vară), de marţi până sâmbătă între orele 10 - 19, iar duminica între orele 12 - 19;
  • -lunile noiembrie - aprilie (program de iarnă), de marţi până sâmbătă între orele 10 - 15, iar duminica între orele 12 - 15.

Comentarii

Ultimă oră