Sari la conținut
6-beneficii-pe-care-le-aduce-vremea-rece

Perioada rece a anului nu aduce doar sărbătorile de iarnă, de care te poți bucura, în sfarșit. Iată că aceasta aduce și alte beneficii, pe care sigur nu le știai!

1. Te trezești mai ușor dimineața :Deși ți se pare greu de crezut, este mult mai ușor să te trezești dimineața, dacă temperaturile de afară sunt mai scăzute. Trecerea bruscă de la caldura patului, la temperatura rece te va ajuta să te dezmeticești mai repede, punându-ți sângele în mișcare.

2. Tremuratul de frig acționeaza ca un exercițiu fizic :Dacă te ferești de exercițiile fizice tocmai pentru că este frig afară, iata că inconștient tot faci puțină mișcare. Recent, cercetătorii americani au demonstrat că tremuratul declanșează un răspuns muscular similar cu cel al exercițiilor fizice. Bineînțeles, asta nu înseamnă să te îmbraci mai subțire doar ca să tremuri intenționat. Poți face jogging pentru că acesta este mai eficient iarna, decăt în anotimpul cald al anului.

3. Jogging-ul este mai eficient iarna : În timpul sezonului rece, dacă faci jogging, vei arde mai multe calorii deoarece corpul tău depune mai mult efort pentru a-și menține temperatura constantă. Află continuarea pe teotrandafir.com .

Comentarii

Ultimă oră