Sari la conținut
a-crescut-pretul-gigacaloriei-

Preţul gigacaloriei pentru agentul termic distribuit în sistem centralizat de Tetkron SRL creşte cu 1,5 lei. Gigacaloria era taxată până acum cu 198 de lei. Hotărârea a fost luată în plenul Consiliului Local, pe baza reglementărilor venite din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC).„Preţul la gigacalorie, din punctul meu de vedere, nu se modifică ci se ajustează.  La solicitarea ANRSC, Consiliul local a decis o ajustare cu doar 1.5 lei ” a declarat Adrian Dinulescu, director Tetkron Brasov.
Creşterea de preţ pentru energia termică va fi aplicată  de la 1 martie. Reamintim că Autoritatea Naţională în domeniu a  cerut administraţiei braşovene să ridice preţul de producţie de la 198 de lei pe gigacalorie la 268 de lei.
În şedinţă, aleşii municipali au mai dezbătut alte câteva probleme legate de bugetele regiilor aflate sub tutela Legislativului. Singura instituţie care a rămas deocamdată fără buget aprobat este Tetkron, care va intra în dezbatere peste două săptămâni, când va fi discutat şi bugetul Companiei Apa.

Comentarii

Ultimă oră