Sari la conținut

A început strângerea de donații pentru Crăciun

a-inceput-strangerea-de-donatii-pentru-craciun

Pentru al treilea an la rând, Asociaţia „Aici pentru Tine” din Braşov lansează Campania „Împreună de Sărbători”, prin care invită braşovenii să îi sprijine pe copiii aflaţi în medii defavorizate şi familiile acestora, din oraş şi din împrejurimi.

Anul trecut, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, al sponsorilor, al braşovenilor și al firmelor care au ales să se implice într-o astfel de campanie, au fost ajutate peste 250 de cazuri sociale.

Potrivit reprezentanților Asociației, campania își propune să îndrepte atenţia către cei care au mai puţin decât noi. Cu toţii avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării şi cărţi pe care le putem dona. Lucruri ce nouă nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine.

„Tot ceea ce trebuie să facă cei care vor să se implice este să le strângă şi să ne contacteze sau chiar să le aducă la sediul asociaţiei, pe strada Toporaşului nr. 7”, au explicat reprezentanţii Asociaţiei, potrivit Bună Ziua Brașov.

Perioada de colectare a donaţiilor se desfăşoară între 1 noiembrie şi 15 decembrie.


Cei care doresc să se implice o pot face şi donându-şi impozitul pe profit sau donând direct în contul Asociaţiei „Aici pentru Tine”, RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac.

Comentarii

Ultimă oră