Sari la conținut
aateq-firma-cu-capital-belgian-angajeaza

Companie cu capital și management integral belgian, AATEQ  a ales să investească la Brașov, încă din 2006, datorită tradiției acestui județ în prelucrări mecanice și de zonă cu un puternic potențial industrial.

Obiectul de activitate al societății AATEQ constă în fabricarea de piese și subansamble prin procese de prelucare ca strunjire, frezare, sudură MIG-MAG și TIG-WIG, debitare plasmă, îndoire, operații de finisare, rectificare, sablare și alte operații ca tratamente de suprafață și vopsire umedă cu vopsea lichidă.

Reperele executate în AATEQ au ca destinație o diversitate largă de domenii industriale ca industria textilă, agricolă, alimentară.

Materialele cele mai folosite în procesul de producție sunt oțel, inox, aluminiu, poliamidă. Scopul principal al AATEQ este să livreze produse 100% conforme, la prețuri competitive. Sistemul calitativ implementat corespunde cerințelor ISO, prevăzut cu echipamente de măsurare 2D și seturi de instrumente de măsurare calibrate.

Personalul AATEQ trece printr-un proces continuu de instruire, pentru a se conforma standardelor occidentale.

AATEQ și-a început activitatea în anul 2007, reușind ca în scurt timp, prin calitatea produselor realizate și a serviciilor prestate, să dezvolte și să optimizeze lanțul de aprovizionare și distribuție, deservind clienți importanți din țări precum Belgia, Olanda, Germania etc., care își desfășoară activitățile în diverse industrii ca industria mecanică, industria medicală, industria chimică, industria agricolă, industria alimentară, industria textilă, etc.

AATEQ, în parteneriatele pe care le încheie, se concentrează pe clienții care urmăresc o colaborare pe termen lung cu deschidere reală și cooperare, lucrând eficient pentru clienții care manifestă interes pentru consolidarea unei relații profesionale de tipul „win-win”.

Aceleași parteneriate sincere și de durată, se urmaresc și în relațiile profesionale cu furnizorii companiei, pentru care AATEQ investește timp pentru dezvoltarea lor și în construirea unei relații bazate pe cooperare și deschidere din partea ambelor parți, urmărindu-se același rezultat ca și în cazul clienților companiei, și anume consolidarea unor parteneriate „win-win”.

Spațiul de producție prezintă în dotare 29 Utilaje CNC (14 x strunguri, 11 x freze, 2 x utilaje de debitare plasmă, 1 x utilaj de îndoire, 1 x utilaj marcare), 12 Utilaje Convenționale (4 x mașini rectificare, 3 x strunguri convenționale, 5 x freze convenționale) și un departament dezvoltat de sudare, care execută lucrări de mici și mari dimensiuni în materiale ca oțel, inox și aluminiu (MIG-MAG, TIG-WIG).

Acum, AATEQ angajează operatori CNC – strung și freză –, cu sau fără experiență, sudori și responsabili mentenanță. Se asigură transport, o masă caldă și salarii atractive, cu posibilități de avansare și chiar de plecare în Belgia. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail hr@aateq.ro.

Informații suplimentare puteți obține la telefon 0268/334.174 sau la sediul din Șoseaua Cristianului, nr. 63B, pe DN 73.

Comentarii

Ultimă oră