Sari la conținut

Acces interzis pentru vizitatori, pe termen nelimitat, la Spitalul Judeţean Brașov

acces-interzis-pentru-vizitatori-pe-termen-nelimitat-la-spitalul-judetean-brasov

Coronavirusul închide uşile la Spitalul Judeţean! Acces interzis pentru vizitatori, pe termen nelimitat. Informaţii de pe secţii, la telefon, pe parcursul a două ore!

 Atenţie, braşoveni! Dacă aveţi pe cineva internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în această perioadă, nu mai aveţi voie să-l vizitaţi, până la noi ordine. Conducerea unităţii medicale a decis ca vizitatorii să nu mai intre în nici una dintre secţiile spitalului.

„Având în vedere contextul crizei provocate de coronavirus, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a luat decizia de a interzice vizitele pe toate secţiile unităţii sanitare, începând din 3 martie 2020”, se arată într-un anunţ pe care conducerea Spitalului l-a lipit pe uşă, la intrare. Mai târziu, anunţul a fost postat şi pe site-ul unităţii medicale.


  Totuşi, aparţinătorii vor putea afla informaţii despre pacienţii internaţi la diferite secţii sunând direct la numerele interioare ale secţiilor spitalului, ce vor fi afişate în holul central al unităţii sanitare. Vor putea suna direct de pe telefonul din hol, dar „acesta poate fi accesat între orele 12.00 - 14.00 pentru a obţine informaţii despre pacienţi”.

Pe de altă parte, consultaţiile din Ambulator vor fi făcute după programul stabilit şi afişat. Internările de zi, de asemenea, se vor face, după programul stabilit.


  Va fi interzisă şi staţionarea aparţinătorilor la UPU, după cum a mai anunţat conducerea spitalului, în acelaşi document lipit pe uşă. „Informaţiile pentru aparţinătorii pacienţilor din UPU vor fi furnizate în holul sediului central (intrarea din Octavian Augustus)”, se mai arată în anunţ.


    Totodată, aparţinătorii sunt rugaţi să lase un număr de telefon la care să fie contactaţi pentru informaţii ulterioare.


   „Facem apel la toţi cetăţenii să respecte măsurile impuse, acestea fiind luate în vederea protecţiei, atât a pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean, sediul central şi pavilioanele Astra, Tractorul şi Mârzescu, cât şi a personalului medical care îşi desfăşoară activitatea în spital. Totodată, sfătuim cetăţenii să respecte recomandările Ministerului Sănătăţii cu privire la virsului Covid-19, pentru a minimaliza riscul de infectare cu coronavirus”, se arată în finalul anunţului.


     La Braşov nu este înregistrat nici un caz de boală cu noul virus. Nici suspecţi n-au fost anunţaţi până acum. Nici persoane carantinate nu sunt. Sunt, însă, 198 de persoane care s-au autoizolat la domiciliu.

În România, există patru pacienţi confirmaţi cu noul virus. Unul dintre ei a fost declarat vindecat, însă.

Comentarii

Ultimă oră