Sari la conținut

Accesul este liber la zonele exterioare ale Oktoberfest Brașov

accesul-este-liber-la-zonele-exterioare-ale-oktoberfest-brasov

Brașovenii și turiștii sunt invitați în acest an la Oktoberfest, eveniment care va fi organizat pe locul fostului stadion Municipal, în Bartolomeu, în perioada 2 – 12 septembrie 2021.

Organizatorii pregătesc și anul acesta premii spumoase pentru iubitorii de bere și se vor asigura că distracția va fi una sănătoasă, ce va respecta regulile și reglementările din contextul actual, impuse de pandemie.

"Anul acesta a fost montat un singur cort de mari dimensiuni, iar în acesta nu se va mai sta „spate în spate”, ca la ediţiile precedente. „Spre deosebire de ceilalţi ani, nu mai sunt amenajate corturile mici, acestea fiind înlocuite cu terase”, a anunțat Cristian Macedonschi, organizatorul festivalului.

Accesul este liber la zonele exterioare ale Oktoberfest Brașov

Participanții nu trebuie să facă dovada vaccinării și nici nu este necesară dovada testării COVID în zona de relaxare, parcul de distracție Luna parc, zonele cu comercianți food și nonfood din proximitatea cortului Oktoberfest. Accesul ]n aceste zone este permis fără verificarea certificatului de vaccinare sau test rapid.

Testele si certificatele de vaccinare sunt necesare doar pentru intrarea în cortul Oktoberfest

Centrele de testare se mută la intrările din cort, în care vor avea acces doar persoanele care pot prezenta ”Certificatul verde” european, un document care să ateste trecerea prin boală, un test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid ce se poate face chiar și la fața locului au anunțat organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră