Sari la conținut

Accident grav: Femeie aflată în stația de autobuz, lovită de o mașină

accident-grav-femeie-aflata-in-statia-de-autobuz-lovita-de-o-masina

O femeie a fost accidentată de un autorurism, luni seara, în stația de autobuz Meșotă din municipiul Brașov. Impactul a fost unul nimicitor, staţia RATBV a fost distrusă în totalitate. Victima a fost rănită atât de grav la picioare, încât unul i-ar putea fi amputat.

Incidentul a avut loc în Centrul Civic din municipiul Brașov și s-a petrecut în jurul orei 21.00.


   Potrivit ISU Brașov, un autoturism a accidentat o persoană chiar în stația de autobuz. A rezultat o singură victimă, conștientă, dar cu fractură deschisă la membrul inferior, posibil amputat. Evenimentul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, în stația de la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă. S-au deplasat la fața locului două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

,„Conducătorul unui autoturism a derapat şi a lovit o femeie care se afla în staţia de autobuz”, rezultă din primele cercetări ale polițiștilor. „Victima, conştientă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Comentarii

Ultimă oră