Sari la conținut
acorduri-simfonice-in-premiera

Aprilie aduce ușor timid primăvara! Și, Filarmonica Brașov, prin Orchestra Simfonică, aduce un plus de armonie și de vibrație specifice acestui anotimp, în acordurile minunate ale creațiilor muzicale interpretate.


Joi, 1 aprilie, de la ora 19.00, sub conducerea dirijorului Cristian Oroșanu, Filarmonica Brașov vă invită online, la un Concert Simfonic ce aduce în program o lucrare care nu s-a mai cântat la Brașov.

Este vorba despre creația lui F. Mendelssohn - Bartholdy - Simfonia nr. 1 în do minor op. 11, o simfonie pe care maestrul Oroșanu și-a dorit să o realizeze cu orchestra brașoveană. În program, alături de lucrarea în primă audiție, se regăsește și Concertul pentru pian și orchestră nr. 20 în re minor KV 466 de W. A. Mozart, în interpretarea pianistului Horia Mihail, solistul serii.


Sub egida campaniei #Filarmonica la Tine acasă#, campanie specifică crizei sanitare pe care o traversăm în această perioadă,evenimentul va fi transmis online, LIVE de la Sala Patria, atât pe canalele de comunicare ale instituției, Facebook și Youtube, precum și pe paginile social-
media ale Televiziunii Online Iubim Brașovul, Știrile Transilvaniei și Radio România Muzical.


Accesul este gratuit.

Comentarii

Ultimă oră