Sari la conținut

Adrian Szabo: "Nici de data aceasta nu am fost inspirat"

adrian-szabo-nici-de-data-aceasta-nu-am-fost-inspirat

La finalul jocului, cei doi antrenori au făcut declaraţii.

Adrian Szabo

"Se pare că trebuie să înscriem trei goluri acasă ca să vedem dacă mai suntem egalaţi sau să obţinem victoria. În al doilea rând, probabil că nu am găsit calea de comunicare în a înţelege că orice avantaj nu trebuie apărat pe tabela de marcaj. Nu trebuie apărat, ci trebuie jucat, menţinut şi pusă presiune pe echipa adversă"

"Cauzele nu le pot găsi din punct de vedere tactic. Lipsa de marcaj, neasigurarea dublajului, din acest punct de vedere... Cred că este vorba şi de personalitatea jucătorilor. Când conduci, ar trebui să fi mai încrezător în ceea ce faci pe teren. Pe moment, acestea pot fi explicaţiile"

"Am venit în repriza a doua cu jucători care au jucat, am avut rezultate cu ei în teren. Avram a jucat bine, iar experienţa lui poate să încline la un moment dat. Jucătorii care au intrat nu cred că pot fi învinovăţiţi în vreun fel. Am primit gol imediat după ce am înscris golul doi. Am vrut să nu mai repetăm greşeala după meciul cu Oradea. Nici de data aceasta nu am fost inspirat"

"Când îl înlocuieşti, orice jucător îşi doreşte să rămână în teren. Nu analizez evoluţia individuală a jucătorilor"

"Ceva, ceva se întâmplă la meciuril de acasă. Nu cred că este presiune de la spectatori, nici presiunea că n-am câştigat acasă. Puţin mai dezinvolţi ar trebui să fim"

"Sunt probleme în joc. Cu excepţia unui singur joc nu am primit gol, la Suceava în Cupă. Sunt probleme pe faza de apărare"

Roland Nagy

"Trebuie să luăm ce a fost bun din acest joc. Ne-am propus să luăm un punct. A fost un joc echilibrat şi am luat gol pe contraatac. Am analizat la pauză şi am zis că putem reveni. Am avut momente bune de joc. Am revenit rapid şi reacţia arătată nu e întâmplătoare, nu e noroc. Din punctul meu de vedere, eu zic că este un rezultat echitabil la modul cum au decurs ostilităţile pe teren. Trebuie să crezi până la sfârşit în potenţialul tău. Urez baftă Braşovului!"

Comentarii

Ultimă oră