Sari la conținut

AEROPORTUL BRAȘOV: Decolare imposibilă cu C.C. al P.N.L. Braşov

aeroportul-brasov-decolare-imposibila-cu-cc-al-pnl-brasov

Decolare imposibilă cu C.C. al P.N.L. Braşov! C.C. se traduce astfel: Claudiu Coman, şef al noului P.N.L. dar şi al Consiliului Judeţean, instituţie care ar trebui să continue construirea aeroportului internaţional Ghimbav – Braşov. Dacă se pune problema unei comparaţii,  vechiul P.N.L. şi Consiliul Judeţean au realizat pista aeroportului. Am cerut părerea braşovenilor cu privire la realizările noului PNL şi ale Consiliului Judeţean, în ceea ce priveşte aeroportul Braşov – Ghimbav.

Sanda POENARU

Nu are niciun interes (n.r. Claudiu Coman) să continue ceea ce a început Căncescu! Sunt interese personale ale partidelor, ale oamenilor… De ce să-i dăm câştig de cauză lui Căncescu? Suspectaţi eventuale jocuri la nivelul actualei conduceri a Consiliului Judeţean? Dar există ceva fără jocuri?!

Cornelia CUZUM

Este foarte rău faptul că actuala conducere a Consiliului Judeţean nu a făcut nimic în privinţa aeroportului, aşteptăm acest aeroport de nu ştiu când. Noi ne bucurăm dacă se finalizează! Ce părere aveţi cu privire la demersurile actualei conduceri a Consiliului Judeţean? Nu ştiu, pentru că nu am auzit nimic!

Mircea MARCU

Pe timpul vechii conduceri a Consiliului Judeţean s-a realizat pista, de când există o nouă conducere la Consiliul Judeţean Braşov, nu s-a mai făcut nimic... Corect, aşteptăm să se facă! De ce nu se continuă ceea ce s-a început? Nu ştiu care sunt cauzele, jocuri probabil, beţe-n roate după cum spune românul. Sperăm să decolăm şi noi, odată, de la Ghimbav! Actuala conducere a Consiliului Judeţean, consideraţi că a făcut paşi înainte? Nu, nu, nu văd nicio schimbare. Totul este exact la fel ca înainte. La nivel de pistă? De tot!!!

Avem pistă la aeroport şi nimic altceva după. Din păcate aşa este, nu avem nimic. Ar fi fost bine să fie, dar uite că nu este! Pe vremea vechii conduceri a Consiliului Judeţean s-a realizat pista, cu noua conducere, nimic? Păi şi noi, ce să facem? Dumnealor hotărăsc! E zonă protejată, aşa am auzit. De cine? De anumite interese!!!

Victor VIJOLI

Pentru Braşov aeroportul este foarte util, este un balon de oxigen pentru dezvoltarea afacerilor şi a industriei din zonă. Să facem cât mai multe diligenţe pentru a avea acest aeroport la Braşov! Pe vremea vechii conduceri a Consiliului Judeţean s-a realizat pista, cu noua conducere, am filmat noi, garduri furate! E foarte trist, un lucru bun, început, trebuie continuat!

Emilia

Pe vremea vechii conduceri a Consiliului Judeţean s-a realizat pista, noua conducere? Nu a mai făcut nimic! Înseamnă că sunt alte interese! Toţi execută ordine! Ce face Consiliul Judeţean? Să ia măsuri!

Am încercat, mai întâi, să obţinem un punct de vedere de la actualul şef al  Consiliului Judeţean Braşov, Claudiu Coman, prin telefon. Nu a răspuns. Acum, i-am adresat o solicitare, în baza Legii nr.544 privind liberul acces la informaţiile de interes public pentru a afla care este contribuţia sa şi a colegilor din conducerea Consiliului Judeţean la realizarea aeroportului internaţional Braşov - Ghimbav. Răspunsul va fi publicat imediat ce va fi primit la redacţie.

Comentarii

Ultimă oră