Sari la conținut

Agenția pentru Protecția Mediului Brasov anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru SC VALENTIN IMPEX S.R.L.

Agenția pentru Protecția Mediului Brasov anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru SC VALENTIN IMPEX S.R.L. pentru activitățile desfășurate la punctul de lucru din jud. Brasov, comuna Sercaia, satul Sercaia, strada Vadului FN, amplasament identificat prin extras de carte funciară 100283 Sercaia, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov și la Primăria Comunei Sercaia.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 07.09.2021 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov.


Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu se va afișa la sediul Primăriei Comunei Secaia și Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro și a titularului de activitate. Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi eonsultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.


Observațiile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, și la Ministerul Mediului la fax. 021 4089615 (în termen de 30 de zile de la data primului anunț public - 23.09.2021).

Comentarii

Ultimă oră