Sari la conținut

Ai Grijă de Sănătatea Ta, Consumând Băuturi Fără Zahăr, Naturale şi Savuroase

ai-grija-de-sanatatea-ta-consumand-bauturi-fara-zahar-naturale-si-savuroase

Fructele şi legumele reprezintă cea mai importantă sursă de nutrienţi, asigurând un aport masiv de vitamine şi minerale. Consumul regulat, nu doar că răsfaţă prin gusturi şi arome speciale, însă oferă organismului o barieră foarte solidă în faţa multor afecţiuni, contribuind la creşterea imunității. Fructele şi legumele deţin, astfel, atât un rol fitoterapeutic, cât şi unul organoleptic.

O varietate de băuturi bio


Plantele au reprezentat dintotdeauna materia primă necesară în prepararea unora dintre cele mai diferite băuturi. Băuturile bio ajung, astfel, să reprezinte un mix impresionant de vitamine, minerale şi antioxidanţi, bucurându-se, în acelaşi timp, de lipsa zahărului şi a cofeinei.


Sucurile naturale fabricate din fructe bio prezintă avantajul de a nu ne expune organismul riscului de a intra în contact cu substanţe chimice dăunătoare. Solul pe care sunt cultivate fructele bio are un istoric bogat în lipsa de fertilizatori artificiali, astfel că produsul finit, respectiv băutura realizată din fructe bio, va îngloba toate calităţile nutritive specifice unui măr, unei pere sau unei portocale.


Fie cumpărate din magazin, fie accesând băuturi online, băuturile naturale, fără zahăr îşi vor găsi repede locul în meniul dumneavoastră zilnic, oferindu-vă, astfel, o serie de beneficii. Natura ajută sănătatea şi susţine echilibrul.


Așadar, o băutură energizantă naturală, pe bază de coacăze, mere şi piersici, sau un shot din ceai verde, ghimbir şi turmeric, vor susţine o bună funcţionare a organismului. Băuturi fine, precum vinurile preparate din struguri bio, se vor încadra foarte bine în cadrul unei cine în familie sau unei mese festive, oferind buchete unice de gust, dar şi un aport nutritiv semnificativ, natural şi de calitate.

De ce sunt recomandate băuturile naturale fără zahăr


O băutură bio va reprezenta întotdeauna o variantă foarte bună atât în vederea hidratării, cât şi pentru a asigura aportul necesar de vitamine şi minerale. Băuturile naturale oferă organismului antioxidanţii naturali necesari în lupta cu radicalii liberi, întărind astfel sistemul imunitar şi capacitatea organismului de a face faţă contextelor medicale neplăcute.


Lipsa zahărului din băuturile naturale reprezintă un plus în procesul de păstrare a unei sănătăţi normale, organismul putând în acest mod să îşi desfăşoare toate funcţiile fără a fi influenţat de un consum inutil de zahăr.


Consumând băuturi naturale fără zahăr, ne asigurăm un plus de energie, sporind rezistenţa organismului în faţa afecţiunilor, dar şi în traversarea episoadelor de oboseală şi surmenaj. Băuturile naturale ne vor ajuta să creştem rezistenţa fizică, asigurându-ne un stil de viaţă sănătos, respectiv practicarea sporturilor sau a plimbărilor lungi în aer liber.


Prin consumul de sucuri naturale ne vom dezvolta capacitatea de concentrare şi memorare, stimulându-ne activitatea cerebrală. Băuturile bio sunt băuturi sănătoase care au capacitatea de a ajuta organismul în lupta cu anemia, cu lipsa poftei de mâncare, oboseala cronică sau stările anxioase, aducând un aport masiv de minerale şi vitamine, dintre care vitamina C, E, B2, B3, B6 sau B12.


Un rol foarte important care revine băuturilor bio este acela de a contribui la o bună funcţionare a sistemului digestiv, putând interveni asupra digestiei şi a tranzitului intestinal. Așadar, băuturile fabricate din fructe bio vor oferi o serie de beneficii organismului uman. Pe lângă faptul că au gusturi delicioase, prezintă şi caracteristica de a ne ajuta să stabilim echilibrul organismului nostru.

Sucurile naturale în meniul copiilor


Fructele reprezintă o componentă importantă din meniul copiilor. Un suc natural de mere, pere sau portocale, va reprezenta deliciul celor mici. Consumate cu moderaţie, sucurile fără zahăr din fructe bio vor contribui semnificativ la o bună dezvoltare fizică, la creşterea imunităţii, dar şi la rezolvarea micilor neplăceri, precum un tranzit intestinal lent sau o lipsă de vitamine şi minerale.

Comentarii

Ultimă oră