Sari la conținut

Alertă de stil - jachete de primăvară pentru femei, iată culorile anului 2021

alerta-de-stil-jachete-de-primavara-pentru-femei-iata-culorile-anului-2021

Anul 2021 este anul speranţei, al energiei al dinamismului. După un an, 2020, în care toată lumea a rămas parcă în loc, primăvara aceasta se anunţă dinamică, vibrantă, orientată în jurul culorilor optimiste.

Cum galben illuminati şi gri solid au fost declarate culorile anului 2021, este lesne de înţeles că în jurul acestora se va concentra atenţia. În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre tendinţele fierbinţi în materie de jachete de primăvară şi culori. Hai să descoperim împreună recomandările Bolf.


Jachete matlasate galben - vedetele ţinutelor casual


Jachetele matlasate sunt în continuare vedetele ţinutelor casual. Croielile moderne produse sunt accentuate de nuanțele energice şi de luminozitate. Sunt uşoare, au texturi plăcute, şi pe bună dreptate sunt apreciate de femeile care iubesc confortul şi starea de bine. Trebuie să recunoaştem că partenerii de încredere, Bolf, nu te dezamăgesc nici de această dată! Nuanţele produse pentru geci matlasate sunt exact cele care se poartă! Galben aprins aduce energie, cele în nuanțe gri solid accentuează personalitățile puternice, deci sunt potrivite femeilor care doresc să creeze ţinute tari în culori fierbinți. Şi totuşi amatoarele care doresc să se bucure de versatilitate pot selecta nuanțele sigure. Alb, negru, bleumarin, roz prăfuit continuă să fie preferate de amatoarele de confort. Jachetele matlasate sunt versatile şi pot fi purtate cu orice ocazie alături de blugi, pantaloni sport cu dungi sau chiar cu rochii sport expresive.


Geci pufoase cu polar alb, gri, negre - un mix de confort şi energie


Când spui început de primăvară, și temperaturi imprevizibile. Pentru aceste situații gecile cu pufoase cu polar sunt soluțiile potrivite. Dacă te numeri printre amatoarele de confort, cu siguranță, din garderoba ta nu trebuie să lipsească o astfel de piesă. Pentru că sunt elemente versatile, trebuie să ţii seamă că le poți avea în nuanţele anului, galben şi gri, dar şi în culori precum alb, negru, bleumarin.


Geci cu două fețe galben - gri - ţinute urbane oricând, oricum


Vrei să te bucuri de outfituri distincte fără să încarci garderoba. Geaca cu două fețe este piesa perfectă! Bolf vine cu o varietate mare de geci cu două fețe din care le poți selecta pe cele compatibile cu stilul tău. Poți selecta modele scurte cu mâneci largi sau pe cele cambrate cu glugă care îmbracă perfect trupul. Şi pe parte de cromatică ai parte de calitate, bineînțeles culorile anului nu lipsesc. Poți achiziționa geci galben - gri sau galben - albastru cu accente metalice. Fiecare detaliu este atent analizat, așa ca piesele recomandate sunt accesorizate cu detalii urbane, pe care le vei aprecia cu uşurinţă. Le poți combina cu pantaloni leggings, blugi skinny sau pantaloni din piele, cu fuste şi rochii sau cu salopete moderne.


Softshell gri - pregătită de mișcare!


Gecile softshell sunt piese must have în garderobele femeilor dinamice. Fie că iubeşti drumeţiile, plimbările lungi sau momentele relaxante petrecute în natură, acestea sunt piesele ideale. Şi pentru că îţi permit să te miști așa cum poftești, le adori! Când vine vorba de mişcare, ţinutele trebuie să fie dinamice, aşa că propunerile Bolf sunt în jurul culorilor aprinse a nuanţelor intense de galben, roșu, verde albastru.

Comentarii

Ultimă oră