Sari la conținut

Amatorii de selfie-uri primesc o mână de ajutor din partea Microsoft

amatorii-de-selfieuri-primesc-o-mana-de-ajutor-din-partea-microsoft

Microsoft lansează o aplicaţie pentru Android dedicată celor care vor să arate mai bine în selfie-urile pe care şi le fac.

Microsoft Selfie este numele aplicaţiei pe care utilizatorii smartphone-urilor cu Android o au acum la dispoziţie, scrie news.ro. Aceasta poate fi folosită pentru îmbunătăţirea calităţii selfie-urilor realizate cu camera foto frontală. Spre deosebire de aplicaţiile obişnuite de prelucrare a fotografiilor, Microsoft susţine că aplicaţia sa este optimizată special pentru această categorie de imagini şi că poate îmbunătăţi automat selfie-urile, cu o singură apăsare de buton.

În acest scop, aplicaţia ar folosi o serie întreagă de informaţii şi algoritmi pe baza cărora ar realiza prelucrarea automată a imaginilor. Genul, nuanţa pielii, vârsta şi condiţiile de luminozitate din momentul realizării fotografiei sunt câţiva dintre parametrii în funcţie de care se stabileşte în ce fel va fi modificat selfie-ul. În prezentarea aplicaţiei, Microsoft susţine că algoritmii folosiţi vor crea imagini mai naturale.

Aplicaţia este gratuită atât pe iOS, cât şi pe Android.

Comentarii

Ultimă oră