Sari la conținut
amical-cu-multe-goluri

FC Braşov a înregistrat o nouă victorie în meciurile amicale. Formaţia antrenată de Mihai Stere a trecut cu 6-3 de Înfrăţirea Hărman. Avram, Horia Popa, Coman, Alupoaie şi Rusu cu o dublă au fost marcatorii „stegarilor”. Cel mai tare moment s-a petrecut în repriza a doua şi l-a avut în prim plan pe Francisc Ohara. Fotbalistul aflat în probe la Hărman a ajuns la teren după ce a început meciul, s-a schimbat pe margine, a intrat şi a marcat imediat.

Jucătorii lui FC Braşov au arătat poftă mare de joc în amicalul disputat cu Înfrăţirea Hărman la baza sportivă ICIM. După ce amicalul de săptămâna trecută cu Unirea Jucu a picat, băieţii lui Stere s-au pus pe marcat.

Hărmanul a fost victimă sigură până la pauză. Avram a deschis scorul rapid, după care Rusu a majorat diferenţa. Replica Înfrăţirii a venit de la Boţia, însă sclipirea a fost doar un simplu foc de paie. Coman a refăcut avansul de două goluri, iar Rusu a bifat dubla.

În partea a doua, Stere a schimbat „liniile” ca la hochei. Hărmanul a profitat de momentele bune şi a mai marcat o dată prin Plumb. Surpriza a venit de la Francisc Agbleta, jucător aflat în probe la echipa lui Claudiu Ionescu. După ce a ajuns în repriza a doua la teren şi s-a schimbat pe margine, Ohara a intrat şi a marcat. Pe final, Horia Popa şi Diego Alupoaie au înscris şi ei pentru victoria cu cele mai multe goluri din amicalele „stegarilor.

Până la startul Ligii a 2-a, FC Braşov mai are programate două amicale: cu CS Baloteşti şi Chindia Târgovişte, ambele în deplasare.

FC Braşov (repriza 1): Mutu – Vagner, Istrofor, Idor, Săftescu – Avram, Pană, Codoban, Coman – Andor, Rusu.

FC Braşov (repriza 2): Căucă – Vagner, Istrofor, Rusu, Negotei – Cerlincă, Alupoaie, V. Munteanu, H. Popa – Ene, Matei.

Până la startul Ligii a 2-a, FC Braşov mai are programate două amicale: cu CS Baloteşti şi Chindia Târgovişte, ambele în deplasare.

Înfrăţirea Hărman: Torok – Ilaşi, Mândru, Ioniţă, Pavel – Codreanu, V. Ion – Plumb, C. Ionescu, Boţia – Lupu. Au mai intrat: Neagoe şi Ohara.

Marcatori FC Braşov: Avram 5, Rusu 19, 39, Coman 35, H. Popa 87, Alupoaie 90

Marcatori Hărman: Boţia 22, Plumb 55, Ohara 83

*** Francis Agbleta este un jucător ghanez de 27 de ani (1,.82). Povestea lui este foarte interesantă: în 2009 a luat pentru prima dată contact cu fotbalul românesc, când patronul echipei FCM Târgovişte, Ghiorghi Zotic aducea colonii întregi din fotbalul francez amator. După FCM, Agbleta a mai jucat la Poli Galaţi, Râmnicu Sărat, Bucovina Rădăuţi, FC Olt Slatina şi Dacia Unirea Brăila.
În acest moment, atacantul este cotat la 38.000 de lire sterline, conform site-ului transfermarkt.com

Comentarii

Ultimă oră