Sari la conținut

Analiză la nivelul Comisiei de Circulaţie: sensuri unice pe Calea Bucureşti şi Saturn

analiza-la-nivelul-comisiei-de-circulatie-sensuri-unice-pe-calea-bucuresti-si-saturn

În cadrul unei discuţii pe care a avut-o cu braşovenii care locuiesc în zona Centrului Civic, primarul George Scripcaru a anunţat că, în vederea fluidizării traficului, este luată în calcul posibilitatea amenajării unor noi sensuri unice pe principalele bulevarde care traversează Braşovul.


    „Această perspectivă de trafic trebuie să ne preocupe în următoarea perioadă. Astfel, la nivelul Comisiei de Circulaţie analizăm o serie de modificări ale circulaţiei care se vor impune odată cu deschiderea mall-ului din Centrul Civic.


    Într-o perspectivă este luată în calcul amenajarea de sens unice pe Calea Bucureşti şi B-dul Saturn, respectiv doar de urcare pe Calea Bucureşti şi de coborâre pe B-dul Saturn, astfel încât să nu se creeze blocaje în trafic”, a explicat primarul Brașovului.


      Traseul Centrul Civic – Astra este inclus şi în proiectul de amenajare a unor benzi speciale pentru mijloacele de transport în comun, precum şi a unor piste de biciclete, în vederea creşterii mobilităţii şi accesibilităţii urbane.

Comentarii

Ultimă oră