Sari la conținut

Antonia și Alex Velea - sărut pasional la RMA

antonia-si-alex-velea-sarut-pasional-la-rma

Antonia şi Alex Velea sunt cuplul momentului. După ce şi-au ascuns relaţia timp de câteva luni bune, cei doi au anunţat public că vor deveni părinţi şi au început să-şi facă apariţa împreună la cele mai importante evenimente mondene.

Aşa s-a întâmplat şi aseară, la decernarea premiilor RMA (Romanian Music Awards), eveniment la care Alex şi Antonia au atras toate privirile. Pentru prima dată de când şi-au recunoscut relaţia, cei doi s-au sărutat în public, momentul fiind, aşa cum era de aşteptat, surprins de camerele de luat vederi. Ulterior, solistul a postat pe pagina lui de Facebook fotografia cu pricina, primind mii de Like-uri.

Antonia şi Alex Velea au anunţat, în luna iulie, faptul că vor deveni părinţi spre sfârşitul acestui an. Astfel, după o lungă perioadă în care au negat vehement că ar avea o relaţie, cei doi au decis să facă totul public. În prezent, Antonia este în plin proces de divorţ cu Vincenzo, Velea divorţând la începutul acestui an de Ana, cu care a fost căsătorit trei ani.

Comentarii

Ultimă oră