Sari la conținut
apple-va-lansa-o-noua-generatie-de-tablete

Apple va lansa o nouă generaţie de iPad-uri la jumătatea lunii octombrie, în demersul de înnoire a liniei de produse oferite clienţilor săi, după ce la începutul lui septembrie compania americană a scos pe piaţă două noi modele de iPhone, relatează Bloomberg.

Furnizorii Apple au început recent să producă o versiune îmbunătăţită a produselor iPad cu ecran de 9,7 inch şi iPad mini, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Prin lansarea unei noi generaţii de tablete, Apple încearcă să crească vânzările de iPad-uri, care au înregistrat un declin în ultimele două trimestre consecutive. Tablete sunt pe locul doi în topul vânzărilor produselor companiei americane, după iPhone-uri.

Apple nu a mai scos pe piaţă un model nou de tabletă din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari.

De asemenea, furnizorii Apple pregătesc şi lansarea unui iPad cu un ecran de 12,9 inci, a cărui producţie va începe în prima parte a anului viitor.

Începând cu această săptămână, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, care au fost lansate la începutul lunii septembrie, vor fi disponibile în magazinele din Statele Unite. Apple a scos pe piaţă, de asemenea, un smartwatch şi un nou sistem de plată în magazine direct de pe telefon.

Comentarii

Ultimă oră