Sari la conținut
arsenie-boca-simbol-pentru-sercaieni

Un nou pelerinaj va fi organizat la Prislop, cu prilejul săvârşirii parastasului de 30 de ani pentru părinte!

Sătenii din Şercaia au un cult deosebit pentru Arsenie Boca, astfel că, în frunte cu preotul paroh din localitate, organizează cât de des pot deplasări la Mânăstirea Prislop, locul unde este înmormântat părintele.


   Cu câteva zile înainte de săvârşirea parastasului de 30 de ani pentru Părintele Arsenie Boca, şercăienii pleacă din nou în pelerinaj. Acesta este programat pentru data de 23 noiembrie 2019, iar pe lângă credincioşii din Şercaia, participă şi enoriaşi din Filia Hălmeag.


   Cei care doresc să participe, se pot înscrie, achitând suma de 60 de lei de persoană. Transportul se va face cu un autocar, în limita locurilor disponibile. Autocarul va pleca din faţa bisericii „Sf. Nicolae” din Şercaia, în jurul orei 6 dimineaţa.


   Pentru înscrieri cei interesaţi pot lua legătura cu preotul paroh Lucian Streza, telefon: 0741.047.431.


   Tot ca semn al iubirii pe care aceşti oameni o au pentru Părintele Arsenie a fost sculptat chipul părintelui la baza troiţei ridicată lângă biserica din Şercaia în această toamnă şi sfinţită la data de 13 octombrie 2019. Troiţa este realizată din lemn sculptat şi din marmură. Îl înfăţişează pe Mântuitor, iar la picioarele sale a fost sculptat chipul Părintelui Arsenie Boca.

Comentarii

Ultimă oră