Sari la conținut
arta-inedita-la-brasov

•  Lenjerii de pat, rochii de mireasă și tricouri pictate

Şi-a creat rapid un mic univers în care lucrul manual este la putere! Accesoriile şi creaţiile vestimentare hand-made o fac zi de zi mai zâmbitoare, şi asta pentru că face totul cu mare pasiune. Mădălina Klement creează în atelierul ei cochet produse unicat, dorite chiar şi de cei mai pretenţioşi braşoveni. Şi spune că pentru 1 decembrie cea mai mare cerere o au acum tricourile pictate cu motive rurale: respectiv cu personaje, care poartă costume tradiţionale. Artista petrece ore bune desenând, dar spune că nimic nu se compară cu această plăcere.

Atunci când păşeşti în atelierul Mădălinei Klement, nu poţi decât să te minunezi. Aici găseşti produse unicat, realizate cu multă măiestrie şi implicare. Atât accesoriile cât şi creaţiile vestimentare au amprenta Mădălinei, iar ajutor de nădejde este Cristina Boboc. Mădălina a fost graficiană, dar pasiunea pentru artă a învins în cele din urmă şi aşa a început să creeze articole inedite: printre altele vorbim despre rochii de seară, genţi, lenjerii de pat şi tricouri pictate. „Pot să spun că totul e lucrat cu pasiune şi cu foarte multă migală şi răbdare. Cel mai frumos e când le vezi gata şi le vezi îmbrăcate de client. Cel mai greu mi se pare că nu pot să le termin într-un timp foarte scurt, de exemplu tricourile le încep cu o zi înainte şi le termin a doua zi”, a declarat pentru Brașovul Tău Mădălina Klement. „Am considerat tot timpul că se cam împletesc şi meseria de grafician şi cea de artă aplicată , aşa cum am găsit eu denumirea, adică lucru manual şi pictură pe obiect uşoare care se pot introduce uşor în uz, în purtarea de zi cu zi. Tot timpul am lucrat şi cu mâna şi cu pensula şi cu acul şi cu foarfeca, aşa că a fost un demers care m-a format şi mi-a dat idei şi inspiraţie când dintr-o parte când din cealaltă”, a mai spus Mădălina Klement.

• Produse diferite

Iubeşte atât de mult ce face, încât spune că nu îşi dă seama când trece timpul.

„Sunt şi clienţi unicat care au nevoie de produse foarte diferite de ce fac eu de obicei. De exemplu, asta este o vestă pentru o pereche de dansatori din Tecuci şi au ceva coregrafie cu dansuri greceşti. A fost o solicitare la care am răspuns cu drag şi abia aştept să îi văd îmbrăcaţi”, mai povestește artista.

Secretele realizării obiectelor hand made sunt multe, iar Mădălina le-a descoperit în timp, exersând şi acumulând informaţii preţioase.

Comentarii

Ultimă oră