Sari la conținut

AS SR, într-o întâlnire cu suporterii și presa

as-sr-intro-intalnire-cu-suporterii-si-presa

Marți seară, de la ora 19, la Unirea Shopping Center, jucătorii, staff-ul tehnic și suporterii echipei AS SR s-au întâlnit în cadrul primului eveniment de promovare a clubului. Întâlnirea a avut ca scop cunoașterea jucătorilor și socializarea cu suporterii, locația fiind pusă la dispoziție de Vanilla Lounge & Games, sponsor al formației.

Astfel, suporterii și jucătorii au putut să joace tenis de masă, bowling sau biliard, distrându-se împreună. Echipa jucătorilor a câștigat concursul de bowling în fața echipei din presa sportivă a Brașovului și a echipei suporterilor, iar antrenorul lui AS SR a dat „lecții” fanilor la tenis de masă.

De asemenea, toți cei prezenți au făcut să răsune locația în care a avut loc evenimentul atunci când au început să cânte, la unison, imnul și să scandeze numele antrenorilor Petre Lucian și Andrei Șanta.

Ne-a făcut mare plăcere să petrecem câteva ore împreună. Atât noi, antrenorii, cât și jucătorii, ne-am bucurat de invitația suporterilor și am răspuns prezent cu mare drag. Mi s-a părut o inițiativă foarte bună și o oportunitate extraordinară să ne cunoaștem îndeaproape ca oameni, să putem schimba păreri, opinii. Îmi doresc ca pe viitor să repetăm, ori de câte ori avem ocazia, experiențe afective de acest gen. Cred că toată „familia stegară” are mult de câștigat în urma unor experiențe de acest gen”, a declarat antrenorul Petre Lucian.

Aproximativ 100 de suporteri s-au bucurat de momente frumoase, petrecute alături de Horia Popa, Alin Damian, Cristian Cocan și toți ceilalți jucători pe care, săptămână de săptămână, îi urmăresc, pe teren, în victorii importante, care transformă partidele simple, de Liga a IV-a, în meciuri de suflet.

La fel se va întâmpla și în acest weekend, pe stadionul Nitramonia din Făgăraș, unde AS SR Brașov va înfrunta, în deplasare, formația de pe ultimul loc al clasamentului, Voința Hurez.

În plus, la finalul săptămânii viitoare, când se dispută ultimul meci din turul acestui sezon al Ligii a IV-a, atmosfera se anunță incendiară pe stadionul Tineretului, unde „stegarii” vor primi vizita celor de la Precizia Săcele, într-un meci care va decide liderul clasamentului.

Imagini, aici: https://youtu.be/NvOJBFwBYi0

Comentarii

Ultimă oră