Sari la conținut

VIDEO: AS SR, pregătită de derby-ul cu Precizia Săcele

as-sr-pregatita-de-derbyul-cu-precizia-sacele

ntrenorul echipei AS SR Brașov, Petre Lucian, vicepreședintele clubului, Nicolae Badea, și căpitanul echipei, portarul Daniel Mutu, au participat aseară la conferința de presă dinaintea meciului cu Precizia Săcele, de sâmbătă dimineață.

Tehnicianul Petre Lucian consideră că elevii săi sunt pregătiți pentru confruntarea care va decide campioana de toamnă a Ligii a IV-a.

E un meci pe care îl așteptăm toți cu nerăbdare. Am ajuns într-un punct în care, eu cred, am făcut acumulările necesare și putem aborda jocul cu încredere. Ne-am pregătit foarte bine și mai avem încă o zi – două de pregătiri până la ora jocului. Sperăm ca totul să fie ok din punctul de vedere al stării de sănătate al tuturor componenților lotului. Sperăm ca noi, antrenorii, să avem toți jucătorii la dispoziție.

Potrivit antrenorului, meciul va fi unul echilibrat fiindcă Săcele este o echipă bună, lucru dovedit și de poziția pe care o ocupă în clasamentul Ligii a IV-a:

Săcelele, încă o dată spun, e o echipă extrem de echilibrată, cu jucători foarte valoroși pe toate posturile. Nu întâmplător sunt acolo unde sunt. […] Aș putea să spun eu, la rândul meu, că ei sunt favoriți ținând cont de toate cele spuse: omogenitate, multe jocuri împreună. Eu cred că ar fi cel mai potrivit să vorbim pe gazon.

Portarul Daniel Mutu, căpitanul echipei AS SR, speră ca suporterii să le fie alături celor două formații în meciul care va decide campioana de toamnă:

Pentru Liga a IV-a îmi doresc să fie un record de spectatori care să ne susțină. Cred că merităm asta. Îi așteptăm să vină alături de noi, avem nevoie de ei. Este meciul turului de campionat și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină și cred că treaba asta ne și motivează.

Căpitanul echipei, titular în cele mai multe partide între buturile lui AS SR, consideră că presiunea care planează asupra partidei din weekend este un factor motivant, nicidecum unul disturbator.

E o presiune pozitivă, e o încărcare, nu e o presiune care să ne tragă în jos. E ceva care ne ajută să continuăm. E genul de meciuri care se joacă fără să discutăm prea multe, ne motivăm de la sine.

În ceea ce îi privește pe suporterii adverși, vicepreședintele clubului, Nicu Badea, a declarat că nu a primit încă nici o informare oficială de la Precizia Săcele privind numărul de suporteri care vor face deplasarea:

Până în momentul de față, nu ne-au transmis nici o solicitare pentru un număr de bilete. Au declarat în presă că vor fi în jur de 300, au și autobuze puse la dispoziție, dar până în acest moment nu au făcut nici o informare. Noi suntem pregătiți, vor avea intrare separată, au sectorul oaspeților pregătit. Sunt toate condițiile, sperăm să vină cât mai mulți.

Meciul dintre AS SR Brașov și Precizia Săcele se dispută sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Tineretului. Biletele la meci au prețul de 10 lei, la tribuna I și a II-a, și de 30 de lei, la tribuna oficială. În plus, copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită la tribuna II.

Lovitura de start a meciului va fi dată de Radu-Andrei Tiucă, cel mai tânăr membru cotizant al echipei, care chiar în ziua meciului va împlini un anişor.

Imagini de la conferința de presă, aici: https://youtu.be/G4dtOVgGYVU

Comentarii

Ultimă oră