Sari la conținut
atelier-de-pictura-pe-sticla-pentru-incepatori

În tradiția multor popoare bufnița reprezintă un simbol al înțelepciunii și al științei.

Cu atitudinea sa calmă, liniștită invită la introspecție, la cunoaștere interioară și relaxare, fiind astfel un simbol al înțelepciunii, dar și la studiu, la dorința de a afla lucruri noi, la experiențe noi și la cunoașterea Universului, fiind astfel un simbol al științei.

Conform vechilor învățături Feng Shui simbolul acestei păsări poate atrage bunăstarea, confortul, vitalitatea și energia, oportunitățile în carieră.

Asa că, pentru un mod perfect de relaxare prin artă, dar și de obținere de energie pozitivă, brașovenii sunt invitați să picteze pe sticlă bufnițe, la un atelier de creație artistică ce va avea loc miercuri, 19 Iulie 2017.

În cadrul atelierului, cursanților le vor fi puse la dispoziție sursele de inspirație, ideile, ajutorul specializat, cât și materialele necesare: sticlă, culori pentru sticlă, foiță, pensule, materiale ajutătoare.

La sfarsitul atelierului participanții vor pleca deținând obiectul decorativ creat chiar de ei!


   Atelierul de creație are loc sub îndrumarea aristei Corina Baroianu, pe str. Dobrogea nr. 9, Brașov, miercuri 19 Iulie 2017, în intervalul 18:30-20:30.

Preț înscriere - 40 Lei.

Detalii și înscrieri la tel. 0741 321 412 sau prin mesaj privat la https://www.facebook.com/pg/inaartatelierdecreatie/events/?ref=page_internal .

Comentarii

Ultimă oră