Sari la conținut

Atenție pietoni și șoferi: a apărut un semafor la trecerea de la Lidl Tractorul

atentie-pietoni-si-soferi-a-aparut-un-semafor-la-trecerea-de-la-lidl-tractorul

Reprezentanţii firmei care se ocupă de întreţinerea sistemelor de semaforizare din Braşov au început vineri instalarea echipamentelor la semaforul pietonal de la trecerea de pe strada 13 Decembrie din dreptul magazinului Lidl Tractorul. Montarea unui semafor la această zebră a fost luată în discuţie de mai mult timp, însă a fost amânată în contextul derulării proiectului de lărgire a străzii 13 Decembrie.


   Ţinând cont că zona este foarte aglomerată şi mai ales că pietonii treceau în rânduri strada ceea ce ducea la formarea de coloane, autorităţile au luat decizia să pună în funcţiune semaforul. După ce se va finaliza şi noua bandă de circulaţie dinspre partea cu blocurilor, semaforul ar urma să fie mutat la margine de stradă.

În conformitate cu precizările reprezentanţilor firmei Flash Lighting SRL, de astăzi, acesta funcţionează pe galben intermitent, astfel ca şi pietonii şi şoferii să se obişnuiască, iar de la mijlocul săptămânii să devină funcţional.

Semaforul este cu buton şi ar urma să fie corelat cu cel de la intersecţia străzilor 13 Decembrie cu Turnului, astfel încât să existe o fluenţă cât mai bună a traficului.

De asemenea, zilele viitoare ar urma să fie remarcată trecerea, respectiv să fie mutată mai aproape de intersecţia cu Aleea Constructorilor pentru a nu se crea blocaje în giratoriul de la Independenţei.

Comentarii

Ultimă oră