Sari la conținut

Au început filmările la „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII”

au-inceput-filmarile-la-cerbul-de-aur-2020-generatii

Se filmează pentru „Cerbul de Aur 2020”. Nu în Piaţa Sfatului, la Bucureşti. Va fi o ediţie a generaţiilor, dedicată deopotrivă, nostalgicilor (care au prins multe alte ediții în trecut, dar şi tinerilor din ziua de azi


      Deşi ediţia 2020 a Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov a fost anulată în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus, TVR a decis să organizeze o ediţie specială Cerbul de Aur 2020. Pentru asta, au început deja filmările la „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII”.


     „Anul acesta, proiectul special dedicat Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiştilor români – compozitori, textieri şi vedete, un grandios spectacol de televiziune care va reaminti publicului istoria bogată a festivalului şi va promova noua generaţie de artişti. Va fi un program de televiziune strălucitor, în care atât tinerii cât şi cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generaţiilor”, se arată într-un comunicat de presă.


     Înregistrările emisiunii „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII” au loc într-unul din studiourile TVR în zilele de 28, 29 şi 30 iulie 2020.

Cea de-a 20-a ediție a festivalului ar fi trebuit să aibă loc în perioada 20 – 23 august 2020, în Piața Sfatului. TVR nu a anunțat o dată a difuzării emisiunii „în compensare”, dar probabil va fi în aceeași perioadă.

Comentarii

Ultimă oră