Sari la conținut
au-inceput-inscrierile-la-liceu

De astazi si pana in 13 iulie are loc depunerea dosarelor pentru elevii admisi la licee in baza repartizarii computerizate!

Parintii si elevii nu pot omite aceasta etapa, deoarece Ministerul Educatiei nu va prelungi termenul de inscriere.

Cei care sunt plecati din tara pot intocmi o procura, in baza careia o persoana imputernicita va face demersurile de inscriere.

Elevii au la dispozitie 4 zile pentru a-si depune dosarul la unitatea de invatamant la care au fost repartizati, in functie de media generala obtinuta.

Astazi, pe coridoarele Colegiului Dr Ioan Mesota era forfota, deoarece mai multi parinti si elevi s-au grabit sa intocmerasca dosarul inca din prima zi de inscriere.

Tot astazi a avut loc si validarea noii clase a V-a din cadrul Colegiului, cu 30 de elevi, selectati in urma unei testari foarte riguroase. La Colegiul Mesota si anul acesta a fost cea mai mare concurenta!

Azi a fost si termenul limita de depunere a cererilor de transfer pentru elevii din alte scoli care ar dori sa continue studiile la Liceul Mesota.

Cei care vor intruni regulile generale impuse de regulamentul intern al colegiului si vor trece testul, de la toamna vor fi mesotisti.

Numarul maxim de elevi inscrisi intr-o clasa este de 32.

Comentarii

Ultimă oră