Sari la conținut

Au început înscrierile pentru crosul „Aleargă TU pentru ei”

au-inceput-inscrierile-pentru-crosul-alearga-tu-pentru-ei

Reprezentanţii Hospice Casa Speranţei îi aşteaptă şi în acest an pe braşoveni şi nu numai, la Crosul „Aleargă TU pentru ei”, ajuns la cea de-a X-a ediţie.


    Crosul se adresează atât amatorilor cât şi profesioniştilor, care vor lua startul în 14 iulie 2018, pe Aleea de sub Tâmpa, începând cu ora 9.30.

În funcţie de vârstă şi de experienţă, alergătorii vor putea alege între 4 trasee. Cei mai mici dintre atleţi, cu vârsta de până la 6 ani, vor putea să ia startul în Cursa Copiilor, de 600 m. Cursa Autoliv, de 2 km, se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani. La cursa Preh, de 4 km, se pot înscrie concurenții care au împlinit 15 ani, iar la cursa Miele, de 10 km, sunt acceptaţi alergătorii care au trecut de vârsta majoratului.

Înscrierile se fac online, pe platforma team.hospice.ro, unde iubitorii de mişcare în aer liber vor găsi detaliile şi regulamentul oficial al competiţiei, iar până în 17 iunie pot beneficia şi de o reducere la taxa de participare.

Contravaloarea acestei taxe, cuprinsă între 30 şi 55 de lei de persoană, va fi donată Hospice.

Una dintre noutăţile acestei ediţii aniversare este că alergătorii vor putea strânge fonduri pentru pacienţii Hospice prin crearea de conturi pe platforma galantom.ro.

De aproape zece ani, HOSPICE Casa Speranţei îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesionişti să ia startul şi să le dedice performanţa personală celor care suferă de boli incurabile. Şi în acest an, reprezentanţii Hospice Casa Speranţei îi aşteaptă pe braşoveni şi nu numai, la Crosul „Aleargă TU pentru ei”, ajuns la cea de-a X-a ediţie. Toţi cei care vor să-şi dedice efortul luptei pentru viaţă sunt aşteptaţi să ia startul pe Aleea de sub Tâmpa, în 14 iulie, începând cu ora 9.30.


    În România sunt aproximativ 170.000 de bolnavi care duc o astfel de luptă şi mai puţin de 9% dintre ei au parte de servicii specializate menite să aducă un plus de calitate vieţii lor şi familiilor lor.

Comentarii

Ultimă oră