Sari la conținut

Au început înscrierile pentru şcolile de poliţie

au-inceput-inscrierile-pentru-scolile-de-politie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov recrutează candidaţi, bărbaţi şi femei, pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţmânt ale Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2019 şi ianuarie 2020.

Instituţiile de învăţământ ale MAI pentru care candidaţii pot participa la concursul de admitere sunt următoarele: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti (Facultatea de Poliţie, programul de studii universitare de licenţă, specializările „Ordine şi siguranţă publică” şi „Drept”,

învăţământ de zi, cu durata de 3, respectiv 4 ani), Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina (învăţământ preuniversitar – postliceal cu durata de 1 an), Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca (învăţământ preuniversitar – postliceal cu durata de 1 an), Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”-Oradea (învăţământ preuniversitar – postliceal cu durata de 1 an).


   Instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Academia Tehnică Militară – Bucureşti, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Institutul Medico-Militar - Bucureşti, Tg Mureş, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”- Piteşti şi Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”- Bucureşti.

Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere se pot depune în perioada 15 – 24 mai 2019 (candidaţii care optează pentru  instituţiile de învăţământ superior ale MAI, MApN şi SRI, precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale MApN), respectiv în perioada 15 mai – 15 noiembrie 2019 (candidaţii care optează pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.A.I), la sediul Serviciului Resurse Umane al IPJ Braşov (str. N Titulescu, nr.10, Cam. 3 C - intrarea din str. N. Titulescu – Cazier judiciar), în zilele de luni şi miercuri, în intervalul orar 10.00- 12.00, iar marţi şi joi în intervalul orar 13.00 – 15.00.


   Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al IPJ Braşov, la telefon 0268/407500 interior 20104 sau la adresa de internet https://bv.politiaromana.ro .

Comentarii

Ultimă oră