Sari la conținut

„Balul Florilor” - Brașovenii sunt invitați să susțină Proiectul „Sănătate în Scoli”

balul-florilor-brasovenii-sunt-invitati-sa-sustina-proiectul-sanatate-in-scoli

Asociaţia Start Voluntar cheamă comunitatea să ia parte la prima ediţie a evenimentului caritabil „Balul florilor” care se va organiza vineri, 18 mai 2018, la Q Events Brașov (Calea București, nr. 229), începând cu orele 18:30. Cu banii strânşi, organizatorii vor să demareza un program pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor.


  Prima ediție a evenimentului caritabil „Balul Florilor” are scopul de a sensibiliza comunitatea locală cu privire la problematica Sănătății și importanța Prevenției în dezvoltarea armonioasa fizica și mentală a copiilor; în această seară a generozității și prieteniei se vor colecta fonduri pentru susținerea proiectului „ Sănătate în scoli” ai carui beneficiari sunt elevii din școlile brașovene.


    Mulţi copii nu stau corect în bănci, cară ghiozdane prea grele pentru statura lor, petrec ore întregi în faţa calculatorului sau cu telefonul în mână ori au diferite vicii. Din ce în ce mai mulţi minori au probleme cu greutatea. În sprijinul tuturor, Asociaţia „Start Voluntar” din Braşov vrea să demareze un proiect de educaţie pentru sănătate. Mai multe activităţi nonformale se vor desfăşura începând de anul viitor. În şcolile din judeţ vor fi organizate şi ateliere de igienă dentară şi igienă mintală.

Specialiștii intenționează să le dea recomandări copiiilor din judeţ, pentru o viață mai sănătoasă, pe baza unor date statistice concrete.

Proiectul „Sănătate în şcoli” este abia la început şi are nevoie de sprijinul comunităţii pentru a putea fi implementat.

Alături de iniţatori s-au alăturat numeroşi parteneri locali: Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Direcţia de Sănătate Publică.

Balul Florilor este programat pe 18 mai 2018 la centrul de evenimente Q Events Brașov (de pe Calea Bucureşti, nr. 229) de la ora 18,30.

Participanţii vor fi încântaţi cu momente artistice deosebite, divertisment de calitate şi alte momente surpriză.

Printre invitaţi se numără VIBE by Bogdan şi Mugurel şi trupa de cabaret Rising Sun, Laura Colțea și Filip George (prezentatorii evenimentului). Îi vor încânta pe cei prezenți cu momente pline de sensibilitate cuplul de balerini Emilia și Dorin Mirea. Spectatorii se vor bucura de un show live marca Artistik Hair Design~ Center of Beauty și de un moment pregătit de designerul floral Cristina Moldovan.

Cei prezenți se vor bucura de o seară de suflet, cu meniu elegant, divertisment de calitate, Karma Band & Kroner cvartet live și mulți alți invitați surpriză.

 În această seară a prieteniei, organizatorii își propun să colecteze fonduri pentru sustinerea proiectului „Sănătate în școli” ai carui beneficiari sunt elevii din unitățile de învățământ brașovene.


.......................................................................................................


   De ce „Balul Florilor”? „Să lăsăm florile să vorbească pentru noi!”

Să recunoaștem, fiecare dintre noi a transmis, nu doar o dată, prin intermediul unui buchet de flori, un mesaj pentru care nu găsea cuvintele potrivite. Fie că vrem să facem o declarație de dragoste dar romantismul nu este cel mai mare atu al nostru, fie că ne străduim să spunem cel mai frumos „Mulțumesc!” din lume, dar vorbele ni se par prea mici, fie că ne dorim doar să aducem cuiva zâmbetul pe buze, florile sunt aliatul nostru cel mai de nădejde.

Florile vorbesc pentru noi încă din cele mai vechi timpuri. Fiecare floare are o semnificație aparte, de aceea un buchet de flori reușit trebuie să spună o poveste, să transmită un mesaj, să trezească o emoție. Buchetele din acesată seară specială își prpun să transmită mesajul fiecăruia dintre noi mai departe, în cel mai candid mod cu putință.

.....................................................................................................


   Costul unei invitații este de 250 lei/persoană.

Rezervari și contact:


 Diana Niță, tel. 0746.046.466
 Claudia David, tel. 0733.158.867
 E-mail: startvoluntar.bv@yahoo.com

Comentarii

Ultimă oră