“Educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea!”, spunea Nelson Mandela. Săptămâna viitoare mergem la bal, pentru educație.
 
E Balul Florilor și strângem bani pentru programul “Sănătate în școli”, ai carui beneficiari sunt elevii din scolile brasovene. O seară a generozitatii si a prieteniei, a florilor. 

Asociația Start Voluntar ne invită să devenim parte a evenimentului caritabil, într-o locație minunată și cu o companie pe măsură. Cu banii strânşi, organizatorii vor să dezvolte un program pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor, pentru prevenirea deficienţelor posturale, de nutriţie şi pentru un stil de viaţă sănătos.
 
În şcolile din judeţ vor fi şi ateliere de igienă dentară şi igienă mintală. Sunt multe de făcut și ïndreptat. Mulţi copii nu stau corect în bănci, cară ghiozdane prea grele pentru statura lor, petrec ore întregi în faţa calculatorului sau cu telefonul în mână ori au diferite vicii.
 
Din ce în ce mai mulţi minori au probleme cu greutatea.Și au multe, multe probleme sufletești....
 
Cu șefa Inspectoratului școlar județean Brașov, Ariana Bucur și cu Diana Niță, președinte Asociația Start Voluntar, la Mix Actual.
 
Emisiunea aici:
 1 comentarii la articol "Balul Florilor, Mix Actual, 09.05.2018"

Camila Rodela

15 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
 ogagakunta@gmail.com
Raspunde
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here