Sari la conținut

Banii din vânzarea tricourilor de la partida cu Italia, donaţi victimelor din Colectiv

banii-din-vanzarea-tricourilor-de-la-partida-cu-italia-donati-victimelor-din-colectiv

Federaţia Română de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv încasările obţinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucătorii echipei naţionale la partida amicală cu Italia, de la Bologna (scor 2-2).

"Cu ocazia deschiderii magazinului online, Federaţia Română de Fotbal îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona un tricou de colecţie, de la amicalul Italia – România 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de "tricolori" în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Numerele de pe tricou sunt negre şi sunt compuse din numele celor care s-au stins din viaţă în urma tragediei", se arată pe site-ul FRF.


Tricoul special este disponibil la preţul de 249 de lei. Întreaga sumă obţinută din vânzarea acestor tricouri va fi donată pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc în Bucureşti, în data de 30 octombrie.

În urma acestei tragedii, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la incendiu au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Comentarii

Ultimă oră