Sari la conținut

Batrânii săraci vor primii bani de crăciun !

batranii-saraci-vor-primii-bani-de-craciun-

Din 1 noiembrie, seniorii cu pensii mici pot merge la Direcţia de Asistenţă Socială Braşov, din strada Panselelor, pentru a intra în posesia tichetelor sociale din campania „Dar din suflet pentru seniori”, derulată cu ocazia sărbătorii de Crăciun.
Este vorba de 10 tichete, în valoare de 10 lei, fiecare, pe care vârstnicii le primesc pentru a-şi cumpăra produse alimentare pentru sărbători. De aceste tichete beneficiază  pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Braşov, cu vârsta de minim 63 ani femeile şi minim 65 ani bărbaţii, care au pensii de maxim 1.000 de lei.
Vârstnicii care nu se pot deplasa pot împuternici o altă persoană să le ridice aceste bonuri, dar sunt necesare în plus prezentarea împuternicirii şi actul de identitate al persoanei mandatate.
În zonă nu există un copiator, astfel că seniorii sunt sfătuiţi să vină cu copiile documentelor deja pregătite. Tichetele sociale se vor distribui până în 31 decembrie 2019, după următorul program: luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 08.30-15.30, iar joi, între 08.30-17.00.

Comentarii

Ultimă oră