Sari la conținut

„Benzinărie electrică” la terminalul de pe strada Panselelor

benzinarie-electrica-la-terminalul-de-pe-strada-panselelor

Având în vedere că pe străzile din Braşov vor circula tot mai multe autobuze electrice, municipalitatea braşoveană a început de mai mult timp să „pregătească terenul” pentru realizarea staţiilor de încărcare rapidă de la capetele de linii.


     La capătul liniei 36 au fost montate deja staţii de încărcare rapidă, iar pentru alte amplasamente au fost lansate licitaţiile pentru realizarea branşamentelor electrice. Ultima procedură, lansată de Primăria Braşov, vizează capătul de linie de pe strada Panselelor.


   Conform anunţului licitaţiei, pentru proiectarea şi realizarea branşamentelor, municipalitatea braşoveană este dispusă să plătească maxim 940.762 de lei, cu tot cu TVA, iar termenul limită pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 75 de zile.


          Primăria Braşov a semnat contracte pentru furnizarea a 52 de autobuze electrice. În acest moment, potrivit informaţiilor RATBV, până acum au fost livrate şi puse în circulaţie 16 astfel de vehicule, pe liniile 15, 22, 23B, 34, 36 şi 32. În perioada următoare, pe măsură ce aceste vehicule vor fi livrate, vor fi introduse şi pe alte trasee.

Comentarii

Ultimă oră