Sari la conținut
best-optic-evolutia-carierei-mele

Numele meu este Alina Petric, sunt optometrist al cabinetului Best Optic Red Vlahuta. M-am alăturat echipei în urmă cu 7 ani, o echipă care mi-a devenit a doua familie. Îmi iubesc meseria și sunt sigură că optometria a fost cea mai bună decizie în privința carierei mele. Nu există compliment mai frumos decât zâmbetul de mulțumire al pacientului în momentul în care vederea lui devine clară.

Pot spune că mă consider o persoană foarte norocoasă, atât din punct de vedere profesional dar și al familiei. Am o familie iubitoare și care mă susține în tot ceea ce înseamnă cariera mea. Ocupațional, am avut ocazia să îmi însușesc cunoștințele de la unul dintre cei mai buni profesioniști din țară, și anume optometristul Bodi Gyorgy. Încă din perioada studiilor el mi-a ghidat pașii pentru a deveni ceea ce sunt astăzi.

Însă în domeniul nostru de activitate procesul de învățare și de aprofundare a cunoștințelor nu se încheie niciodată. De aceea noi, optometriștii Best Optic, împreună cu mentorul nostru participăm frecvent la cursuri de perfecționare, la conferințe medicale sau învățăm fiecare din experiența celuilalt pentru a ne asigura că îndeplinim principala valoare a noastră, și anume GRIJA permanentă față de pacienții noștri.

Pacienții sunt cei mai importanți pentru mine. Iubesc oamenii și mă bucur de compania lor, și de aceea consider că este esențial să le ofer pacienților mei o vedere impecabilă. Prin intermediul ochilor obținem cele mai multe informații despre mediul înconjurător, și cel puțin 80% dintre aminitirile pe care le păstrăm sunt cele obținute prin vedere, de aceea este foarte important ca toți să obțină exact soluția potrivită  vederii lor.

Personalitatea mea este una energică, firească și foarte pozitivă. Am niște principii de viață cu care am crescut și care mă definesc, printre care respectul față de oameni. De aceea sunt foarte dedicată meseriei mele, îmi respect pacienții, tratându-i cu sinceritate, fără a refuza vreodată pe cineva căruia i-aș putea oferi ajutorul meu.

Ce îmi doresc în viitor? Ceea ce își dorește mereu un bun discipol. Să își depășească profesorul. Aceasta este probabil cea mai bună calitate a mea. Dorința continuă de a mă autodepăși profesional.

Astăzi am minunata șansă să fiu în fruntea echipei mele. Echipa Best Optic Red Vlahuță. Best Optic RED este conceptul așezat sub semnul focu lui, care reprezintă TRANSFORMAREA, un concept dedicat oamenilor activi pentru care timpul este prețios și unde o echipă de adevărați profesioniști oferă soluții dedicate vederii dvs. Cei din echipa noastră vă vor face să vă simțiți bineveniți prin zâmbetul lor, prin empatia lor, și prin bunele maniere. Ce este cel mai important, este că noi știm să vă ascultăm, iar dumeavoastră veți avea încredere în noi. Astfel vă vom putea oferi exact soluțiile potrivite pentru vederea dumneavoastră, dar și în ceea ce privește stilul dumneavoastră de viață.

Ai încredere! Vezi cu ochii tăi.

Best Optic RED Vlahuță

B-dul Alexandru Vlahuţă nr. 61
Telefon/Fax: +40 268 313 199
Mobil: +40 733 024 793
E-mail: office@best-optic.ro



Best Optic RED Uranus

Str. Uranus nr. 12, Parter
Telefon/Fax: +40 268 322 920
Mobil: +40 733 417 999
E-mail: uranus@best-optic.ro



Best Optic BLUE Centru Civic

Str. B-dul 15 NOIEMBRIE nr.69
Mobil:  +40 787 523 524
E-mail: blue@best-optic.ro

Comentarii

Ultimă oră