Sari la conținut

Bilanţul celei de a treia zi de acţiuni ale poliţiştilor pe toate liniile!

bilantul-celei-de-a-treia-zi-de-actiuni-ale-politistilor-pe-toate-liniile-

Din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, au fost intensificate, pentru perioada 12 – 14 mai, acţiunile menite să menţină un climat de siguranță publică, să combată faptele ilegale şi să salveze vieţi, prin prevenirea accidentelor de circulaţie.

La data de 14 mai, în toată ţara, dar şi în județul Brașov, peste 150 de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase, intervenţie rapidă şi transporturi au acţionat, în sistem integrat, suplimentar față de dispozitivul curent,  pe toate liniile, pentru siguranţa şi liniştea cetăţenilor.

Poliţiştii de ordine publică au desfășurat 29 de controale şi acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor, night club-urilor şi a altor localuri de alimentaţie publică. Au fost constatate două infracţiuni și aplicate 73 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Poliţiştii rutieri s-au aflat în trafic, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru fluidizarea traficului rutier pe drumurile naţionale și județene în funcţie de creşterea valorilor de trafic. În urma celor 28 de controale, au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere (dintre care două pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului) și au fost aplicate 169 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 41.000 lei ( patru pentru alcool și 101 pentru viteză). Au fost reținute şi 16 permise de conducere și au fost retrase şase certificate de înmatriculare.

Poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat trei acțiuni și două verificări la domiciliu, context în care o persoană aflată în supraveghere judiciară a fost arestată preventiv, ca urmare a sesizărilor instanțelor.

Comentarii

Ultimă oră