Sari la conținut

BRAȘOV: PATRU morți și DOI răniți într-un accident pe DN1 (Galerie FOTO + VIDEO)

brasov-3-morti-si-3-raniti-intrun-accident-pe-dn1-foto-

Grav accident de circulație în urmă cu puțint timp pe DN 1 în apropiere de localitatea Voila. Din primele informații 3 persoane au murit, iar alte 3 sunt grav rănite. La fața locului  se află mai multe echipaje de intervenție.

UPDATE: ORA 15:10

Una dintre persoanele rănite este încarcerate, iar pompierii încearcă scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate. Potrivit purtăroului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja într-unul dintre autoturisme se aflau 4 femei. Pompierii confimă faptul că cele 3 persoane moarte sunt femei.

UPDATE: 4 morți și 2 răniți, a mai decedat una dintre persoanele rănite

4 persoane au murit, iar alte 2 persoane au fost grav rănite în urma unui accident de circulație produs în apropiere de localitatea Voila.  A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru salvarea uneia dintre victime. Accidentul s-a produs în jurul orelor 14:30 pe DN 1 între localitățile Voila și Dridif. Doua autoturisme s-au ciocnit violent. Impactul a fost foarte puternic. Într-una dintre mașini se aflau 4 femei, iar în cealaltă alte 2 persoane. Patru persoane au murit la scurt timp de la producerea accidentului. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție inclusiv unul de descarcerare. Una dintre victime a rămas blocată în mașina distrusă. Este vorba despre șoferul mașinii de teren implicată în accident. Pompierii spun că intervenția a fost foarte dificilă pentru că ambele autoturismele au fost extrem de avariate. Pentru că starea de sănătate a uneia dintre victime era foarte gravă a fost  solicitată intervenția unui elicopter S.M.U.R.D. de la Mureș care a preluat pacientul. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

UPDATE: 15:22 - VIDEO

Comentarii

Ultimă oră