Sari la conținut

Braşov - Baia Mare: totul sau nimic pentru "stegari"

brasov-baia-mare-totul-sau-nimic-pentru-stegari

FC Braşov începe returul sezonului regulat pe teren propriu împotriva celor de la FCM Baia Mare, echipă care a condus multe etape clasamentul. Punctele puse în joc sunt mai mult decât importante, în condiţiile în care „stegarii” au ieşit etapa trecută din zona play-off-ului. Adrian Szabo nu îl va putea folosi pe Ciprian Perju, suspendat la Pâncota.

„Stegarii” pleacă la drum în returul sezonului regulat cu doar 19 puncte strânse în 13 meciuri, o zestre mult prea subţire pentru a spera la un loc de play-off. Tocmai de aceea, jocul de acasă cu FCM Baia Mare devine capital, iar victoria obligatorie, asta dacă băieţii lui Adrian Szabo mai vor să spere la play-off.

Galben-negrii trebuie să strângă rândurile, mai ales după ce în runda precedentă au suferit o adevărată umilinţă, 0-3 pe terenul Şoimilor Pâncota.

Din păcate, antrenorul „stegarilor” nu îi va putea folosi la acest joc pe Ciprian Perju, suspendat după ce a fost eliminat etapa trecută cu Şoimii Pâncota şi nici pe Vlad Munteanu, accidentat în meciul cu CSM Rm. Vâlcea.

Braşovul a început campionatul din Liga a 2-a cu jocul din deplasare de la Baia Mare, încheiat la egalitate, 1-1. Atunci, galben-negrii au fost conduşi la pauză, însă au reuşit egalarea prin Codoban. După primele meciuri, Baia Mare s-a instalat pe primul loc şi a condus clasamentul multe etape. Pentru băimăreni, punctul culminant a fost disputa cu Steaua din Cupa României, acolo unde au reuşit să ducă jocul până la penalty-uri, unde au fost eliminaţi.

Un alt aspect interesant este că braşovenii au ieşit din play-off doar după înfrângerea din ultima etapă, 0-3 la Şoimii Pâncota. Mai mult, „stegarii” au 7 egaluri, cele mai multe din tot campionatul. În schimb, au doar două înfrângeri, cele mai puţine de la locul 4 în jos.

Meciul dintre FC Braşov şi FCM Baia Mare este programat duminică şi se va juca în nocturnă, de la 18.30.

Comentarii

Ultimă oră