Sari la conținut

Braşov:CHESTORUL Florea Oprea este PENSIONAR. UPDATE 23 februarie 2016

brasov-inca-un-chestor-se-pensioneaza

UPDATE 23 FEBRUARIE 2016

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov şi fost subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, chestorul - șef de poliție Florea Oprea, este pensionar. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, în urmă cu scurt timp, decretul prin care chestorului-şef Florea Oprea îi încetează raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne. O decizie similară aşteaptă şi actualul şef al I.P.J. Braşov, chestorul Ioan Aron.

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov şi fost subsecretar de stat, adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, chestorul șef de poliție Florea Oprea, şi-a înaintat raportul de pensionare. Oprea a fost eliberat din funcţia deţinută în Ministerul Afacerilor Interne săptămâna trecută, iar apoi, a decis să iasă la pensie. În prezent, în locul lui Florea Oprea a fost numit în funcția de adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, chestorul de poliție Viorel Dosaru, cel care a deținut funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Decizia chestorului șef de poliție Florea Oprea de a se pensiona vine odată cu hotărârea chestorului Ioan Aron, actualul şef al I.P.J. Braşov, de a înainta şi acesta, forurilor superioare, raportul de pensionare. După ce preşedintele României va aproba pensionarea chestorului Ioan Aron, se va numi un nou inspector şef la Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Braşov.

Comentarii

Ultimă oră