Sari la conținut

Brașovean din MAI, cel mai bun solist folk la „Festivalul național al artiștilor amatori”

brasovean-din-mai-cel-mai-bun-solist-folk-la-festivalul-national-al-artistilor-amatori-

Un brașovean a fost desemnat cel mai bun solist folk la „Festivalul național al artiștilor amatori” din MAI.

Un polițist din cadrul IPJ Brașov a reușit sa se claseze pe primul loc la secțiunea solist folk, probă din cadrul celei de-a zecea ediții a „Festivalului național al artiștilor amatori” din Ministerul Afacerilor Interne.

Competiția s-a desfășurat zilele trecute în localitatea Tasca, județul Neamț și a reunit artiști amatori, cu toții angajați MAI, de la toate armele, ce au concurat în cadrul a patru probe: muzică ușoară, muzică folk (solist și grup), muzică populară și secțiunea instrumentală.

„Desfășurat în anul Centenarului, evenimentul a acordat importanța cuvenită acestui eveniment marcat printr-o paradă militară cu costume de epocă și o lansare de carte”, a explicat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Comisar șef de poliție Ovidiu Herciu, ofițer psiholog în cadrul Inspectoratului de Poliție Brașov, are în palmares numeroase alte distincții obținute pe parcursul timpului la diferite concursuri, printre care și câștigarea trofeului ediției a șaptea a „Festivalului național al artiștilor amatori” din MAI, la secțiunea muzică folk - grup, când a concurat împreună cu un alt coleg.

Polițistul interpretează atât versiuni cover ale unor piese renumite, dar și melodii pe care le compune singur, atât linia muzicală cât și versurile.

Însă Ovidiu Herciu spune că muzica rămâne la nivel de pasiune și îi alocă doar timpul liber, profesia fiind pe primul loc în rândul preocupărilor sale.

Comentarii

Ultimă oră